brf Flädergården

A+ A A-

Renhållning

Renhållning.

Rent & fint

Hjälp oss hålla rent och fint i och runt huset. Det är inget stort besvär att lägga papper, fimpar, snus och tuggummi på rätt ställe men det har stor betydelse för att det ska se trevligt ut. Trivseln ökar genom att alla hjälper till att hålla ordning och rent i våra gemensamma utrymmen. Ställ inte ned avlagda möbler och andra sopor i källarens allmänna utrymmen.

Gångvägar

Sand. Utanför Flädervägen 6A och Tistelvägen 1A finns sandlådor. Om inte vår snöskottarfirma hunnit sanda entrén så kan vi boende själva göra det.

Grusgångarna sköts av oss boende. Snöskottning utförs av en entreprenör, f n vår fastighetsskötare JENSEN. Observera att det vissa vintrar bildas istappar på taköverfallet. Vanligtvis tas dessa bort och del av gångvägen spärras av. Undvik dock alltid att vistas intill husväggen om du ser istappar.

Trappuppgångar

Borste. I varje trappuppgång finns en borste att städa entrén med eller borsta bort snön. Använd den gärna!

Trappstädningen sköts för närvarande av firman Skurgubben AB. I denna städning ingår golv och entré. Städningen utförs en gång i veckan, oftast på fredagar. Städfirman städar även en gång i veckan tvättstugans golv och bänkar. Övrig städning utförs av oss boende eller av en firma i form av särskilda uppdrag från styrelsen.

© BRF Flädergården | Sidan är byggd av dinbrf.net.